11
Košarka

DELIJE SPREMITE NOVAC: KK Crvena zvezda uskoro kreće sa prodajom sezonskih karata

Objavljeno: 24.05.15 u 20:03

KK Crvena zvezda Telekom prošle sezone uvela je pravu malu revoluciju kada je u pitanju promocija i prodaja sezonskih ulaznica. Kao posledica svega toga Crvena zvezda Telekom je za takmičarsku 2014/2015 godinu imala preko 4.500 prodatih pretplatnih karata.

Shodno svemu tome za svoje verne navijače Zvezda je pripremila novitete i za narednu sezonu. Naime, rukovodstvo kluba uskoro će omogućiti kupovinu godišnjih karata za sezonu 2015/2016 u pretprodaji i to po znatno povoljnijim cenama u odnosu na cene koje će biti u redovnoj prodaji koja će početi u septembru 2015.

Crvena zvezda Telekom obezbedila je učešće u Evroligi treću godinu za redom, ali zbog zauzetosti Kombank arene utakmice kao domaćin u elitnom evropskom takmičenju igraće u dvorani Pionir što će u znatnoj meri smanjiti broj ulaznica koje će moći da se nađu u prodaji. Pretprodaja će zato biti odlična priika da se na vreme rezrviše svoje mesto za sve Zvezdine utakmice naredne sezone, kao i da se ostvari značajan popust u odnosu na redovnu prodaju. Takođe, Crvena zvezda Telekom će nastaviti sa praksom po kojoj će vlasnici godišnjih pretplatnih karata iz prošle sezone i ovog puta ostvarivati dodatne popuste.

Za sve kupce pretplatnih karata za sezonu 2015/2016 KK Crvena zvezda Telekom obezbediće još jedno specijalno iznenađenje o čemu će više reči biti u narednim danima.

Takođe, još jednom posebno naglašavamo da se kupovinom ulaznica na najkonkretniji i najdirektniji mogući način finansijski pomaže klubu.

0
0

11 Komentara

  1. Гробари ко вам води јужну трибину !? На утакмицама вас има 800 а на вестима о Звезди хиљаду.То само доказује колики смо клуб !

    0
    0
    Odgovori
  2. Naravno da kupujemo, ima da plane sve za dan ! Hvala doktore što si nam pomogao da budemo za dve klase iznad svih u regionu ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE! ! !

    0
    0
    Odgovori
  3. Hajde Panteri, gazda Ćokijeva kasica prasica treba da se napuni!
    Uz godišnju kartu gratis sendviči za najvernije internet botove.

    0
    0
    Odgovori
      • Slažem se da te boli… 16 godina od poslednje titule, klub zamrznut, rentiran si od gazda Ćokija da navijaš za FMP… velika je to bol i frustracija.

        0
        0
        Odgovori
      • Kaže mi rentirani Panter – Delija, čovek koji se deklariše kao navijač Zvezde, a komentariše vesti FMP-a i brani gazda Ćokija i njegovi privatni klub.

        0
        0
        Odgovori
    • Надам се да ће и оних 800 верних гробара купити неку сезинску.Бар Дулету да претекне за стипендију.Кога занима куп Жапца Кермита !?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter