0
Evroliga

PREDSEDNIK ‘ARMEJACA’: Prestanite Tea da obasipate drvljem i kamenjem!

Objavljeno: 22.05.15 u 11:55

Posle razočaravajuće učinka CSKA Moskve na fajnal-foru Evrolige u Madridu, ruski mediji su osuli paljbu po srpskom plejmekeru Milošu Teodosiću.

U zaštitu našeg asa stao je prvi čovek „armejaca“ Andrej Vatitun, koji je istakao da navijači ne smeju da zaborave šta je sve Miloš uradio za klub ove sezone.

– Prestanite da Miloša obasipate drvljem i kamenjem. Vreme je da prekinemo sa praksom da sve gledamo kroz učinak pojedinaca. Ok, ako se pogleda statistika sa fajnl-fora, činjenica je da je Teodosić igrao ispod svog nivoa, ali ne može samo on da bude kriv. Miloš je imao sjajnu sezonu, našao se u idealnoj petorci takmičenja, bio je najbolji strelac, lider u asistencijama, prvi u šutu za tri poena. Bez njegove pomoći možda ne bismo igrali u Madridu – istakao je Vatutin.

Reprezentativac Srbije Miloš Teodosić nije tražio opravdanje posle loše partije protiv Olimpijakosa, šta više izneo je kritike na svoj račun.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter