10
Evroliga

Foto: Real Madrid

A DA KSS RAZMISLI JOŠ JEDNOM? Vidite li Dončića u dresu reprezentacije Srbije? (VIDEO) (ANKETA)

Objavljeno: 17.05.15 u 16:24

Juniori Real Madrida savladali su Crvenu zvezdu u finalu Evrolige, a taj meč gledao je i selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević. Osim crveno-belih klinaca, mogao je da uoči i sjajnog Luku Dončića. O tom igraču bruji čitava košarkaška javnost, a koliki je potencijal u pitanju govori i podatak da je sa 16 godina debitovao za seniorski tim kraljevskog kluba.

Dončić je bio najzaslužniji za pobedu svojih vršnjaka i onemogućio Zvezdu da odbranu trofej, a ono što je zanimljivo je da ovaj igrač ima srpske korene i pored Slovenije, mogao bi da igra i za Srbiju.

 

Izvor: YouTube/chemalucas

KSS je ispustio priliku da ga angažuje, ali možda još nije kasno. Selektor se već sastajao sa Lukom i njegovim ocem i čini se da bi mladi Dončić rado obukao dres Orlov u budućnosti.

Ostaje da se vidi koji su naredni potezi…

Treba li Košarkaški savez Srbije da angažuje Luku Dončića?
Loading ... Loading ...

Poznat je stav selektora da ne želi strance u reprezentaciji, tog stava je i Miloš Teodosić, kao i Bogdan Bogdanović. Ali, Luka ima srpske korene…

 

0
0

10 Komentara

  1. Ne treba KSS da razmisli jos jednom jer je decko Slovenac. Majka mu je Slovenka i otac mu je Slovenac i samim tim treba da nastupa za svoju drzavu.

    0
    0
    Odgovori
  2. To bo bio jedan od najboljih poteza srpske kosarke u poslednjih 10 godina! Luka, ako želiš medalje , Srbija je tvoja reprezentacija! A ti ces biti predvodnik nove zlatne generacija, sa Simanicem, Radanovim, Koprivicom.Pecarskim! Luka dodji!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter