0
Košarka

hotsport.rs Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu. [povezaneVestiEmbed naslov1="" levo="da" povradio="najnovije" horver="horizontalne" ]

BRZO DOŠAO, JOŠ BRŽE OTIŠAO: Slavko Vraneš napustio Metalac i vratio se u Iran po titulu

Objavljeno: 14.05.15 u 11:11

Mogao je da bude adut u reketu Metalca u Superligi Srbije, ali je odlučio da se vrati na mesto uspeha, tamo gde je dve godine bio najpopularniji i najbolji košarkaš – u Iran.

Gorostasni centar Slavko Vraneš objasnio je kako je, na iznenađenje mnogih, za tili čas napustio Valjevo i pojačao iranski Petrohimi Bandar Imam.

Pozvao me je bivši saigrač iz Irana i rekao da njegovom bivšem treneru treba igrač na poziciji centra, odnosno da u potpunosti odgovaram njegovim potrebama. Menadžer je stupio u pregovore sa klubom i sve se završilo za samo par sati. Isto veče sam uzeo avionsku kartu za prvi let za Teheran. Sa Metalcem sam dogovorio sporazumni raskid saradnje. U razgovoru sa trenerom Đokićem dobio sam podršku za odlazak u novi klub – rekao je Vraneš.

On ističe da razlog njegovog odlaska u Iran leži isključivo u šampionskim ambicijama.

Sada je u toku polufinale domaćeg prvenstva. Trenutni planovi su prolazak u finale i nastavak ka vrhu. Kada je reč o mojim planovima, želim da na što bolji način iskoristim minutažu koju dobijam, pomognem ekipi u ostvarenju ciljeva i opravdam ukazano poverenje trenera ističe Vraneš.

Doskorašnji igrač Metalca je u ovoj azijskoj državi već proveo dve divne godine.

Iranska košarka, kao i svaka druga, zavisi od pojačanja, odnosno stranih igrača i zainteresovanosti domaćih sponzora da sve to podrže. U svakom slučaju, kvalitet je mnogo veći nego što se kod nas misli zaključuje Slavko Vraneš.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter