0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZANIMLJIV MEČ I PUNU HALU: To crveno-beli očekuju u meču sa FMP-om, uz proslavu pehara

Objavljeno: 10.05.15 u 17:11

Mladi košarkaš Crvene zvezde Nikola Rebić rekao je da je veoma ceni ekipu FMP-a, ali dodao da njegov tim želi da nastavi pobedničku seriju.

– Dobro poznajem većinu momaka koji igraju u FMP-u jer smo zajedno prošli sve mlađe kategorije. Radi se o zaista talentovanim momcima koji su željni dokazivanja i odlično su vođeni od trenera Milana Gurovića, koji je zaista veliko ime naše košarke – istakao je Rebić, a prenosi Tanjug.

Sa Gudurićem, Dobrićem i Pekovićem sam dugo igrao i znam koliki su borci. Ove sezone pružali su sjajne igre, zasluženo osvojili prvo mesto u KLS-u i pokazali su veliki potencijal.

Rebić je istakao da je oprezan uoči duela sa ekipom iz Železnika, iako su ’crveno-beli’ veliki favoriti.

Naš cilj i u ovom meču je jasan, a to je pobeda. Želimo da nastavimo trijumfalni niz i za to nam je potrebna velika borbenost u odbrani i koncentracija u napadu. Mislim da smo u prethodna dva duela protiv Tamiša i Konstantina vrlo angažovanim i ozbiljnim pristupom pokazali kakve su nam ambicije, a sve to želimo da ponovimo i u duelu sa FMP-om.

Plejmejker Zvezde pozvao je navijače da u što većem broju dodju u halu Pionir kako bi pozdravili ekipu posle osvajanja ABA lige, ali i nacionalne titule kluba u pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

Zvezda je u dosadašnjem delu sezone ostvarila fantastične rezultate, osvojen je veliki broj pehara koji će u Pioniru biti prezentirani navijačima i mislim da će to biti sjajna uvertira za, nadam se, zanimljiv meč-zaključio je Rebić.

Utakmica petog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i FMP-a biće odigrana u ponedeljak od 18 sati u hali Pionir. A ukoliko naletite na Vilijamsa i želite fotku sa njim, evo šta treba da uradite da biste je dobili….

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter