7
Košarka

FOTO: Facebook

DA LI JE MOGUĆE: Nemanja Nedović od malih nogu bio crno-beo! (FOTO)

Objavljeno: 10.05.15 u 09:36

Srpski repreznetativac i bivši NBA igrač, Nemanja Nedović, kao što je dobro poznato karijeru je počeo u crveno-belom dresu Crvene zvezde.

Ipak, pjemjeker Valensije od malih nogu je, kako sam priznaje, voleo crno-bele boje.

Naime, Nedović je na svom profilu na društvenoj mreži Tviter podelio svoju fotografiju iz dečačkih dana, kada je na sebi nosio crno-beli dres Juventusa.

Da li je Nedović mislio na meč Lige šampiona koji će se u sredu igrati na „Santjago Bernabeuu“ kada Real bude ugostio „Staru damu„, ili je želeo da pošalje drugačije poruke, za sada samo je njemu poznato.

Ono što deluje sigurno jeste da navijačima Crvene zvezde crno-bele boje nikako nisu blizu srca. Pa makar bile i – boje Juventusa.

hotsport.rs       

0
0

7 Komentara

  1. Koji ce nam ovaj i ovakav. On da je nesto imao u glavi ne bi igrao za klub bez imena, bez grba i bez adrese. Jedino su sposobni da kradu i da manipulisu. Pravi sampioni DOLAZE U PARTIZAN!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Koji ste vi mrtvaci kakve veze ima Juventus i Partizan,pa covek i sada navija ja Juve i veliki je fan Juvea,msm novinari bas ste na nivou nikad…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter