2
Košarka

CRNO-BELA PORODICA: Još jedan veliki Partizanovac obećava pomoć košarkaškom klubu!

Objavljeno: 10.05.15 u 22:27

Finansijska situacija u košarkaškom klubu Partizan već duže vreme nije sjajna, naprotiv, a mnogi bivši asovi crno-belih pružaju pomoć onoliko koliko su u mogućnosti. To je najavila i legenda slovenačkog fudbala i nekadašni fudbaler Partizana Zlatko Zahovič.

Zlatko Zahovič bivši je fudbaler Partizana, a poznato je da je veliki ljubitelj košarke, te je mnogo puta dolazio u Beograd i pratio Partizanove utakmice u Evroligi. Upravo zbog toga odlučio je da se i sam uključi u akciju spasavanja košarkaškog kluba, a to je potvrdio u izjavi za poznati sportski portal ‘goal.com’.

– Neprijatno mi je da javno pričam o svojoj nameri. Verovao sam da neće stići do novinara, jer nemam potrebu za ličnim eksponiranjem te vrste. Ali, ako će moja rešenost da pomognem košarkaškom klubu Partizan stvarno imati domino efekat, kao što kažete, onda mi ostaje samo da potvrdim vaša saznanja. Da, priključiću se akciji navijača – najavio je Zahovič.

– Gde god živeli i čime god se bavili mi ‘Grobari’ dužni smo da priskočimo u pomoć našim košarkašima, sada kada im je najpotrebnije. Svako spram svojih mogućnosti. Da i na taj način pokažemo ljubav i odanost klubu. I zahvalnost za sve trenutke sreće koje nam je pružio – rekao je ovekovečeni navijač Partizana.

Aktuelni sportski direktor fudbalskog kluba Maribor istakao je i kako će izgledati njegov način pomoći košarkaškom klubu Partizan.

– Imam sreću da su velika većina mojih prijatelja ‘Grobari’, ništa manje od mene privrženi crno-belima. Sabraćemo se u zajedničkoj akciji slanja pomoći našem Partizanu. Korak po korak i navijači će izmiriti tih četiri miliona evra – objasnio je Zlatko Zahovič.

hotsport.rs       

0
0

2 Komentara

  1. Ljudi, poenta u ovoj prici je da se ne skuplja novac za budzet i evropske ambicije kluba, vec je potrebno 4 MILIONA EUR samo da bi se pokrili dugovi + dugovanja prema igracima koji su izasli u susret klubu i trenutno ne traze svoj novac …

    Zanima me kolike su plate gospodi Vujosevicu, Danilovicu, Todoricu, Silobadu, Bozicu i ostalima iz strucnog tima, naravno trebalo bi ispitati i te stipendije igraca … ?!?!?!?

    Jedino realno resenje je da partizan postane akcionarski klub, i da proda akcije i da samim tim donacijama bivsi igraci postanu i suvlasnici kluba …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter