2
AdmiralBet ABA Liga

PARTIZANOVCI DOBIJAJU DRUŠTVO: Srbin uz Francuza i Bosanca u NBA, Zvezdaši ostaju bez prve želje

Objavljeno: 07.05.15 u 22:28

Denver Nagitsi kao da žele da iskopiraju filosofiju Grega Popovića pa je sve više košarkaša koji nisu Amerikanci u timu iz Kolorada, pa bi tako Žofriju Lovernju i Jusufu Nurkiću mogao da se priključi i mladi Srbin.

Kako piše Denver post, a prenosi B92, već ovog leta košarkaš Mega Leksa Nikola Jokić mogao bi da se preseli preko „bare“ i pojača tim iz Denvera pošto klub želi da iskoristi pravo i angažuje igrača kojeg je draftovao 2014. godine kao 41. pika.

– Jokićeve igre se prate u Denveru i svi su uzbuđeni zbog njegovog potencijala. Ima visoku košarkašku inteligenciju, a može da šutira i za tri poena. Ove sezone je sa distance šutirao 34,6%. Nagetsi ga vide kao NBA igrača, napiso je novinar Denver posta Kristofer Dempsi.

Veliki broj navijača u 20-godišnjem Jokiću videli su ako ne naslednika Bobana Marjanovića, koji će najverovatnije napustiti klub, onda igrača koji bi u budućnosti mogao da nosi mladi tim kluba sa Malog Kalemegdana.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Mladi tim sa “ Malog Kalemegdana “ ???
    Da li vi svjesno poturate ovu pricu, misleci da ce neko povjerovati da je pokojna kk c.zvezda jos uvijek ziva !?
    Tim je registrovan u Stjepana Supanca…za vasu informaciju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter