1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN HEROJ VILIJAMS: Ne mogu da opišem koliko sam ponosan na ovaj tim!

Objavljeno: 21.04.15 u 12:19

Plejmejker Crvene zvezde Markus Vilijams izjavio je za sajt kluba da je izuzetno ponosan na svoj tim i istakao ulogu trenera Dejana Radonjića u pobedi nad Partizanom u polufinalnoj seriji ABA lige.  

Vilijams je jedan od heroja crveno-belih u pobedi nad Partizanom u polufinalnoj seriji ABA lige pošto je u poslednjoj utakmici vezao 17 poena i doneo treći trijumf.

– Mislim da to što smo igrali „u gostima“ nije bilo kao kad zaista igramo u gostima. Glasno je, bez obzira koji su navijači tu, ali oba tima dobro poznaju ovu dvoranu i publika je poslednja stvar koja treba da utiče na nas. Bitna je košarka. Mi smo jednostavno bili bolji, u tri od četiri utakmice smo igrali bolju košarku. Trener nas je sjajno pripremio, odradio je sjajan posao sa treninzima i skautingom, kao i pažljivo pazeći na to kako se pripremamo. Konstantno je govorio koliko je važno da izađemo na teren i damo sve od sebe ako želimo da osvojimo prvenstvo i da igramo Evroligu sledeće godine. Mislim da smo to i uradili – istakao je značaj trenera Radonjića Markus Vilijams koji je posle pobede bio prepun utisaka:

– Bilo je uspona i padova ove sezone, ali ipak više uspona sa našom mladom ekipom. Ne mogu da opišem koliko sam ponosan na naš tim. Uvek neko drugi od nas iskoči, ja sam odigrao dobro u trećoj i četvrtoj četvrtini poslednje utakmice, u nekim drugim mečevima to je bio Marjanović, u celoj polufinalnoj seriji Dženkins nas je nosio, a i Kalinić je takođe odigrao sjajno. Marjanović možda nije odigrao onoliko dobro kako on to zna, ali ne treba zaboraviti da je fokus odbrane protivnika bio na njemu. Mitrović je odigrao odlično na prethodnom meču… To je ono što krasi naš tim, u različitim situacijama, različiti igrači će preuzeti odgovornost. Ne mogu da budem ponosniji nego što jesam na naš tim – zaključio je plejmejker crveno-belih.

Pogledajte šta je Vilijams odgovorio na pitanje da li ostaje u Zvezdi i naredne sezone.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter