5
Evroliga

PRELEPA SLIKA: Pogledajte prvu petorku Evrolige po mišljenju navijača (FOTO)

Objavljeno: 21.04.15 u 20:35

Na zvaničnom sajtu Evrolige trenutno traje glasanje za najbolju petorku takmičenja, a prvih pet pozicija za sada zauzimaju Srbi.

Najviše glasova dobio je Nemanja Bjelica 15,99 posto, drugi je centar Crvene zvezde Boban Marjanović sa 14,79, treći fenomenalni organizator igre CSKA Miloš Teodosić sa 10,21, a potom slede Bogdan Bogdanović sa 9,15 i Nikola Kalinić sa 6,32.

Iza njih, u drugoj petorci, za sada su Jan Veseli 4,71 posto, Endrju Gaudlok sa 3,87, Vasilis Spanulis 2,29, Divajn Smit sa 1,83 i Džejms Anderson sa 1,66.

FOTO: Euroleague/Photoshop
FOTO: Euroleague/Photoshop

 

Glasanje traje do 14. maja kada će biti i objavljeni rezultati pred start fajnal-fora u Milanu. Svi koji žele mogu da glasaju na sajtu Evrolige, to jest na ovom LINKU.

Kako za sada stoje stvari Srbi su dominirali regularnim delom sezone u Evroligi, što sigurno može da obraduje selektora Srbije Aleksandra Đorđevića pred Evropsko prvenstvo.

hotsport.rs  

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter