10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OPROBAN RECEPT: Jaka prvi na parketu, Miša Tumbas ga ometa (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.15 u 20:22

Kao i pred jučerašnji meč između Partizana i Crvene zvezde i večeras je prvi na parket izašao slovenački reprezentativac Jaka Blažič, verovatno sa istom namerom da najvatrenije pristalice koje su već ispunile Pionir deo energije potroše na vređanje njega.

Zanimljivo je da se pored terena pojavio i jedan od najpoznatijih navijača crno-belih popularni Miša Tumbas koji je očigledno imao šta da kaže Blažiču (na početku snimka se čuje, a pri kraju i vidi), pošto je izazvao smeh kod prisutnih navijača.

Crvena zvezda vodi sa 2:1 u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige, a četvrti meč počinje za nešto više od pola sata, ponovo u punom beogradskom hramu košarke.

hotsport.rs

0
0

10 Komentara

  1. ovo sto kaze potpisnik teksta nije istina….zasto, zato sto je ovo snimak koji je bio pre trece utakmice a ne pre cetvrte……zato ne treba verovati svemu da je to bilo tako i tako i tad i tad i ako neko misli da pricu podkrepljuje vido zapis

    0
    0
    Odgovori
  2. Kad pobedite pobedili ste Zvezdu a kad izgubite izgubili ste od FMP-a. Umislio Vujošević da je nezamenljiv ali Dačić i Tadić ne pune više kasu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Duletov ljubavnik u prvim redovima. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter