0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Naredne dve utakmice još teže i složenije

Objavljeno: 17.04.15 u 14:07

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je u petak da su polufinalni dueli plej-ofa Jadranske lige sa Crvenom zvezdom posebno važni i izuzetno teški jer će pobednik obezbediti učešće u Evroligi.

– Svaki susret Zvezde i Partizana je sam po sebi izuzetno važan i angažuje emotivni deo i kod navijača i igrača. Igrati u dva dana tako dve teške utakmice je nešto što prevazilazi granice mogućnosti. Ovaj susret ima i veliki značaj u smislu plasmana u Evroligu i još su složenije i teže, rekao je Vujošević novinarima u Beogradu, prenosi agencija Beta.

Rezultat posle prva dva duela je 1:1, a u trećoj i četvrtoj utakmici polufinalne serije Jadranske lige u subotu i nedelju domaćin će biti Partizan.

– Pokušaćemo da igramo bolje nego u prethodne dve utakmice. Znamo Zvezdine kvalitete i izuzetno ih poštujemo. Daće sve od sebe da reaguju i rezultatski vrate seriju u svoju prednost, jer je blaga prednost ovog momenta na našoj strani, kazao je Vujošević.

On je istakao da će sutrašnja utakmica biti „jako teška“ i da će njegovi košarkaši dati maksimum kako bi savladali protivnika.

Prema Vujoševićevim rečima, u narednim duelima presudni će biti „raspoloženje, motivacija i igrački kvalitet“.

Utakmica u hali Pionir počeće u subotu u 21 sat.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter