41
AdmiralBet ABA Liga

DETALJ O KOJEM BRUJU KOŠARKAŠKA JAVNOST: Da li je Blažič namerno povredio Milutinova? (ANKETA) (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.15 u 13:45

Kao što je dobro poznato, košarkaši Crvene zvezde poveli su sa 1:0 u polufinalnoj seriji ABA lige pošto su u prvom meču savladali Partizan rezultatom 73:64.

Meč je obilovao velikim intenzitetom, u ostalom, kako i dolikuje polufinalnom okršaju regionalne lige.

Kao i obično kada igraju crveno i crno-beli, spornih situacija ima i na pretek, a jedna od tih, svkako, jeste i ona kada se povredio centar Partizana, Milutinov.

Ako je verovati rečima Milana Mačvana, reprezentativac Slovenije Jaka Blažič namerno je onesposobio Milutinova da nastavi meč.

Ipak, mišljenja su različita, a koje je Vaše? Kako bi ste se što bolje odlučili, evo video snimka spornog detalja, a Vaš stav otkrijte nam u anketi ispod klipa…

 

Da li je Blažič namerno povredio Milutinova?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

hotsport.rs

0
0

41 Komentara

  1. iako sam zvezdas, lepo se vidi da nije isao na loptu. trebao je da dobije nesportsku i da bude izbacen iz drzave. mogao je oko da mu istera.

    0
    0
    Odgovori
  2. kako su Vaskršnje dane provodili iz radne grupe. Blažic je necovek pa posle onoga sto je Muriću uradio, lako mu traženo da uradi ono Milutinovu. Partizan bez jednog centra i onakvog nesudjenja, nema šta da traži , a sledeći meč danas?Ne secam se da se ikad tako igralo dan za dan… Zlo se čuje kako smrdi. Epilog odlazak igrača na kraju sezone, jer nema EL i mrtav KKP i ovako bez sponzora. Turci i hrvati zvezde završili posao

    0
    0
    Odgovori
  3. Sledece ce se zaliti da je visoka trava. mA DAJ O CEMU SE RASPRAVLJA, KAKVO NAMERNO POVREDJIVANJE, TO MOZE SMISLITI SAMO BOLESTAN UM POPUT VUJOSEVICA.

    0
    0
    Odgovori
  4. Snimak autentično, eksplicitno i upečatljivo dokazuje da je nesportski, čak zlonamerno. Milutinov je ključni igrač za zaustavljanje centra Zvezde Marjanovića. Čudi odluka sudija da Jaka Blažić nije dobio čak ni ličnu grešku a zaslužio je i tehničku.

    0
    0
    Odgovori
  5. Na kolena bre pi.kice ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! !

    0
    0
    Odgovori
  6. Apsolutno namerno. Kao sto je već rekano u drugom komentaru: da nebo namerno bilo,prisao bi da se izvinjava.
    Posteo sam blazic kao dobar kosarkas….ali sada pao u svim kategorijama!
    karakter nula!

    0
    0
    Odgovori
  7. UDARAC NIJE BILA PRVOBITNA NAMERA BLAZIC,ALI JE MOGAO ZAUSTAVITI RUKU NAKON STO JE MILUTINOV SKLONIO LOPTU! NAMERNO NIJE ZAUSTAVIO RUKU A MOGAO JE!

    0
    0
    Odgovori
  8. Na snimku se jasno vidi kako zamahuje rukom i udara iako je lopta vec bila u rukama milutinova..govno jedno nesportsko dabogda te u kovcrgu u sloveniju vracali

    0
    0
    Odgovori
  9. Kad igrac napravi malo zesci faul u zaru igre on se izvini povredjenom igracu…..dok Blazic bezi od Milutinova i pravi se lud,kao da se nista nije desilo.Bice slucajnih povreda i sa jedne i sa druge strane u zaru borbe……igraci se izvinu jedan drugom za nesmotrenost i igra se dalje

    0
    0
    Odgovori
  10. mislim da se radi o Namernom faulu ali ne verujem da je isti napravljen kako bi se onesposobio protivnik..uspeti u toj nameri u realizaciji 1/1 naucna je fantastika.ipak bice da se radi o nesrecnoj okolnosti a ciju cenu je trebalo da plati i sam blazic barem sa jednom utakmicom van terena.kao navijac zvezde zalim sto je do toga uopste doslo.

    0
    0
    Odgovori
  11. Blažić je iskoristio momenat i NAMERNO udario Milutinova…uspeo je to pametno da uradi jer ostavlja dilemu da li je namerno?
    Ovde se lepo vidi namera je sigurno postojala…

    0
    0
    Odgovori
  12. Lik gleda loptu i vidi gde je a rukom bokserski zamahuje u lice drugog. Ili je retardiran sto se tice pokreta ili je namerno, trece nema.

    0
    0
    Odgovori
  13. Nije bio nameran faul, a onima koji pričaju da Zvezda jedino tako može da pobedi, samo bih ih podsetio na finala Partizana i Hemofarma, ranijih godina…..i još bih dodao nešto na Duletov komentar, da ni jedna povreda nije slučajna…..kako su se povredili Bertrans, Milosavljević, Vesterman…..i Kinsli (donekle) ???

    0
    0
    Odgovori
  14. Tesko ce se dokazati dal je namerno ili ne. Ali vidljivo je da je bio jako odlucan da ga udari, pritom nije se ni izvinuo momku koji je poznat kao jako korektan igrac. Sa druge strane po meni jedan od najprljavih igraca ikad sto se tice KKP – KKCZ. No ni ovo mu nije prvi put da nanosi povrede igracima, treba se zapitati dal je lik normalan u glavi a tesko da jeste. Kolko vidim glasovi tacnije anketa ide u onom pravcu da sa deckom nesto fali.

    0
    0
    Odgovori
  15. Za agresivnu odbranu sam uvjek, ali to sto radi Blazic je pregrubo. Naravno da mora doci do povrede suparnickog igraca.

    0
    0
    Odgovori
  16. Kad nekoga slucajno udaris onda pridjes I kazes izvini. Kad udaris ovako onda kao Blazic produzis sa izrazom zadovoljstva sto si ispunio zadatak. Coravi ce dresi kesu za ovo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter