0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GROZNICA POLUFINALA SVE VEĆA: Pogledajte put Zvezde i Partizana do završnice ABA lige (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.15 u 18:50

U isčekivanju polufinalnih serija ABA lige koje će doneti odluku o finalistima ovogodišnjeg regionalnog takmičenja, a ujedno i učesnicima Evrolige naredne godine, ABA liga  je na svom jutjub kanalu postavila video u kojem podseća sve navijače kako su polufinalisti stigli do ove faze takmičenja.

Crvena zvezda je do završnice stigla nikad lakše, sa samo dva poraza uz 24 pobede. Već posle prvog dela sezone bilo je jasno da će prvoplasirana biti ekipa koja je to bila i prošle godine. Predvođena MVP-jem Bobanom Marjanovićem i plejmejkerom Markusom Vilijamsom Zvezda se prošetala do polufinala, gde će se, srećom ili ne, sastati sa Partizanom.

A Partizan je imao dosta turbulentniju sezonu od Crvene zvezde. U prvih nekoliko kola ekipa nije bila kompletirana i govorilo se o sezoni u kojoj će crno-beli biti deklasirani na svim poljima. Međutim, usledili su dolasci prvo Milana Mačvana, zatim Saše Pavlovića i povratak iz povrede Dragana Milosavljevića, sve do na kraju i Džoša Akojona. Sada je to vrlo respektabilan tim i vrlo je teško predvideti finalistu iz duela beogradskih rivala.

U drugom polufinalu sastaće se Cedevita i Budućnost, a i u tom duelu i jednoj i drugoj ekipi se daju podjednake šanse za plasman u finale i Evroligu. Uostalom pogledajte i samo video sa ABA liginog kanala, pa procenite.

Polufinalne serije počinju utakmicama Crvena zvezda – Partizan i Budućnost – Cedevita 14. i 15. aprila.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter