0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

IGRAČI PARTIZANA SLOŽNI: Navijači Budućnosti vređali, ali nije kraj, čeka nas Zvezda

Objavljeno: 24.03.15 u 10:26

Košarkaši Partizana nisu uspeli da pobede u Podgorici i preotmu ekipi Budućnosti drugu poziciju na tabeli ABA lige pa će u polufinalu regionalnog takmičenja igrati sa Crvenom zvezdom.

Košarkaši „Parnog valjka“ kažu da im nije bilo lako u prestonici Crne Gore jer su konstatno bili pod pritiskom navjača sa tribina.

– Ne sećam se da je Budućnost imala bolje navijanje na nekom meču. Publika joj je bila šesti igrač. Bilo je i malo vređanja. Međutim, okrenimo se dešavanjima na parketu. Za nas je najbitnije da smo dali sve od sebe, da smo odigrali hrabro. Bili smo na pragu pobede. Na žalost, promašili smo nekoliko zicera. Ali, glavu gore. Čeka nas Zvezda. Imamo vremena da se pripremimo za te važne mečeve – rekao je Saša Pavlović za Novosti.

Novi plej crno-belih Džoš Akojon svestan je težine poraza od Budućnosti.

– Jako teška utakmica. Imali smo kontrolu meča do samog kraja. Nažalost, tada nas nije nas htela ni sreća. Nekoliko puta se lopta izmigoljila iz koša. Sada nam predstoje mečevi sa Zvezdom, koji će uz tradicionalno rivalstvo biti još važniji zbog velikog uloga. Sa uzbuđenjem čekam ta iskušenja i naravno verujem da možemo do finala – kazao je Akojon.

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević naglašava da ga je jedan navijač rukama uhvatio za glavu tokom samog meča.

– Ne mogu da verujem da to nije sankcionisano od strane sudije. Ovde ne komentarišem suđenje tokom utakmice, ono što se dešavalo na terenu, već samo taj jedan trenutak gde mislim da je trebalo da arbitri nekako reaguju. Bilo kako. Razumem ja sve. Navijači imaju pravo da te pljuju i vređaju, ali bilo kakav fizički kontakt morao bi da bude kažnjen. Neke granice moraju da postoje – naveo je Milosavljević za Žurnal i dodao:

– Teško je, ali nije kraj sezone.  Svi su ovaj poraz shvatili tragično, međutim ima još mnogo da se igra. Prvo nas čeka domaća Superliga, pa polufinale ABA sa Zvezdom. Videćemo koliko možemo. Imamo dobar tim, Džoš Akojon je dobar igrač, ali biće mu potrebno vreme da uđe u sistem i formu, ali stvarno mislim da smo kvalitetni i da možemo dosta – podvukao je bek Partizana.

Hotsport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter