0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MARJANOVIĆU SVEJEDNO: Naš cilj je finale bez obzira ko nam bude rival

Objavljeno: 17.03.15 u 14:16

Poslednje kolo Jadranske lige odlučiće ko će protiv koga igrati u polufinalu plej-ofa. Jedino što je poznato je da će Crvena zvezda u njega ući sa prve pozicije, ali za rivala može da dobije bilo kojeg od preostala tri ičesnika doigravanja.

Centar crveno-belih Boban Marjanović veruje da će duel u Podgorici odlučiti ko će zauzeti četvrtu poziciju, ali bez obzira na to ko će im izaći na megdan on podseća šta je jasan cilja, a to je finale.

– Zakuvalo se opasno, nema šta… U poslednjoj rundi svako može svakoga da dobije… Budućnost dole, u Podgorici, konstantno igra sjajno, Cedevita ide u Mađarsku gde i Solnok želi pobedu… U svakom slučaju, u Podogorici se rešava ko nam je rival u polufinalu, ali, bez obzira na ime protivnika, naš cilj se zna – finale. Trudićemo se da se što bolje spremimo, rekao je Marjanović u izjavi za Sport.

Najbolji igrač Evrolige poziva navijače da u četvrtak ispune Kombank Arenu gde će u meču 11. kola Top16 faze gostovati Barselona.

– Nama ta utakmica, realno, stvarno puno znači, iako svi znamo kakva je Barsa. Igraju vrhunski, imaju odličan tim, sjajne individualce. Nemaju ni jedan loš segment, teško je igrati protiv njih… Kako god bilo, nadam se da će dvorana ponovo biti prepuna, da će naši navijači doći da nas bodre u pokušaju da odigramo što bolje i srušimo Barselonu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter