6
Košarka

CIRBES DEVOJCI SRPKINJI: Guten tag i aufiderzen, Nemac ostavio devojku

Objavljeno: 16.03.15 u 09:05

Nemački centar u ekipi Crvene zvezde,  Majk Cirbes, raskinuo je svoju višegodišnju vezu sa srpkinjom Ivom Blagojević.

Odmah nakon što je stigao u klub sa Malog Kalemegdana, nemački reprezentativac Majk Cirbes upao je u fokus pažnje javnosti zbog romanse sa Ivom Blagojević, devojkom koja je rođena u Nemačkoj, ali ima srpske korene.

Epilog na višegodišnju srpsko-nemačku ljubav stavljen je početkom 2015. godine.

Fotografija poznatog menadžera Miška Ražnatovića iz avgusta prošle godine na kojoj se nalaze Majk i njegove devojka Iva zainteresovala je srpsku javnost.

Ubrzo se saznalo da njihovo poznanstvo datira još od 2009. godine i Univerzijade u Beogradu, a u vezu su ušli dve godine kasnije.

– Nisu više zajedno. Raskinuli su nedavno. To je bilo baš teško za oboje, ipak su oni tri godine bili zajedno – navodi naš izvor blizak košarkašu.

Centar Crvene zvezde i njegova sad već bivša devojka obrisali su s društvenih mreža sve zajedničke fotografije, piše Kurir.

hotsport.rs

0
0

6 Komentara

  1. Ma odveli glupana jednom u Mr Stefan Braun i video lepote i čari beogradskog noćnog života, našao neku glupaču i žrtvovao dugu i srećnu vezu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter