1
Košarka

FOTO: STARSPORT

NIJE NEMOGUĆE: Lovernj stiže da pomogne Partizanu u odbrani titule

Objavljeno: 15.03.15 u 22:07

Bivši košarkaš Partizana Žofri Lovernj gotovo svakodnevno komunicira sa Grobarima, ali i bivšim saigračima putem društvenih mreža, a vrlo često to radi na srpskom jeziku.

Ipak, Francuz otkriva da ima pomoć Gugl prevodioca, da srpski razume, ali da ga ne govori tečno. Razlog za to leži u tome što je disleksičan.

– Voleo bih da tečno pričam srpski, ali pošto patim od disleksije, to je gotovo nemoguće. I francuski sam jedva naučio. Razumem srpski dosta, pričam pomalo. Čak sam u Rusiji shvatio da su neki glagoli isti. Ali, potrebno mi je mnogo vremena, pažnje i vežbe da bih savladao neki jezik. Mučio sam se i sa engleskim, rekao je Lovernj u intervjuu za Novosti.

Koliko je zavoleo Partizan Lovernj potvrđuje i time što je najavio da će doći da pomogne svom bivšem klubu u odbrani titule, makar tako što će svoje nekadašnje saigrače bodriti sa tribina.

– Novi spot u kome glumi Vujošević je odličan, momci su toliko smešni, a Dule je sjajno odradio svoju rolu. Baš sam se nasmejao. „Grobari“, nastavite da bodrite tim kao do sada, jer je igračima veoma bitno da osete podršku. Dolazim kad mi se završi sezona, kazao je košarkaš Denver Nagitsa.

Kompletan, vrlo zanimljiv, intervju sa Žofri Lovernjom u kojem je otkrio mnoge pojedinosti za koje se nije znalo možete da pročitate na internet stranici Večernjih novosti.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter