0
Košarka

FOTO: STARSPORT

LEGENDE PARTIZANA PORUČILE: Večno ćemo biti dužni navijačima!

Objavljeno: 11.03.15 u 23:31

Puna bi bila i Arena, a Pionir je pun i na običnim utakmicama, kamoli na spektakularnoj revijalnoj utakmici sa toliko legendi. Grobari su još jednom pokazali ljubav, vernost, spremnost da pomognu… 

U Pioniru je više od 7.000 ljudi pozdravilo brojne legende kluba – Aleksandra Đorđevića, Predraga Danilovića, Dejana Tomaševića, Vuleta Avdalovića, Petra Božića i druge.

– Kad čovek živi od Partizana navikne se na jake emocije, ovo je bio jedan od takvih trenutaka. Meni nije nepoznata ova ljubav prema klubu, ovo je nešto što sam očekivao – rekao je Duško Vujošević novinarima u Beogradu.

– Svi smo sada u različitim ulogama, ali smo svi pre svega veliki navijači Partizana. Kao što stalno govorim, ovo su časovi ljubavi – dodao je Vujošević.

Predsednik Predrag Danilović je rekao sledeće:

– Večno ću biti dužan navijačima Partizana na bezrezervnoj podršci koju pružaju klubu. Oni ne navijaju za pojedince, već za klub, jer svi mi smo potrošna roba. Hvala i onima koji nisu bili u hali, a pomogli su. Ovo je fenomen koji nećete naći u svetu – rekao je predsednik Partizana Danilović na konferenciji za novinare u hali Pionir.

On je zahvalio aktuelnom selektoru reprezentacije Srbije Đorđeviću, koji je otkazao obaveze i put u Minhen, gde je trebalo da prišustvuje meču Evrokupa Bajern – Valensija.

– Naše uzjamano poštovanje svih ovih godina, najlepše trenutke u igračkoj karijeri delio sam sa Saletom, to se ne može izbrisati. Neizmerno sam mu zahvalan. Bez ikakve skromnosti, želim da naglasim da nije isto kada je on ovde i kad nije prisutan, on je ovaj klub učinio besmrtinim u Istanbulu 1992. i svima nama učinio karijere boljim – rekao je Danilović.

Zadovoljstvo nastupom na revijalnoj utakmici „Grobari za nas” nisu krili ni bivši igrači.

– Bila je sjajna atmosfera i ambijent, svi smo uživali na utakmici. Svi smo se rado odazvali ovoj jako lepoj akciji, poslata je lepa slika… Ovo je pravi momenat, u sred sezone, da se pomogne klubu – rekao je Dušan Kecman.

Sa Kecmanom se složio i Vule Avdalović.

– Znamo da je klub u teškoj situaciji. Čim su nas zvali, znali smo da ćemo svi doći. Partizan je stvar koja nas sve povezuje. Uvek je lepo videti stare saigrače – naveo je Avdalović.

hotsport.rs       

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter