5
AdmiralBet ABA Liga

DV: Partizan sistematski uništavaju zbog kluba za koji ni ne znamo da li pripada SD Crvena zvezda!

Objavljeno: 11.03.15 u 15:01

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ponovo je apostroforirao tešku materijalnu situaciju i ocenio da je klub političkom voljom doveden u situaciju da ne može da plaća igrače.

On je u intervjuu za „web televiziju SportNetwork“ ponovio da država favorizuje Crvenu zvezdu uz tvrdnju da državne firme finansiraju samo klubove iz Zvezdinog sportskog društva.

– Godinama smo u regionu bili najuspešniji sportski kolektiv, koji se sada sistematski uništava. Igrači su svesni situacije, ne tražimo od njih da igraju za džabe, nego da imaju strpljenja. Jedino što da tražimo je da, kad su već ušli u priču znajući da je problematična, ne napuštaju tim dok se zajednički bori, minimum korektnosti je do kraja sezone – izjavio je Vujošević.

Na konstataciju novinara da je i Partizan ranije dobijao novac iz državnih firmi, Vujošević je odgovorio:

– Da, ali je Partizan pravio rezultate, a ovaj novi klub, ne znam ni da li je član Zvezdinog sportskog društva tek pravi rezultate. I on bude favorizovan. Javna preduzeća se finansiraju od novca svih građana, pa tako i navijača Partizana. Sada sve pare idu u Zvezdine klubove, a ništa u klubove SD Partizan. To nije moralno, nije pravedno, nije dobro – naglasio je Vujošević. 

Partizan je posle lošeg starta sezone serijom od 11 uzastopnih pobeda u ABA ligi izborio plasman u plej-of, a u zavisnosti od ishoda poslednja dva kola biće poznato ko će mu biti rival u polufinalu.

hotsport.rs/tanjug

0
0

5 Komentara

  1. Imate izjavu predsednika vaseg kk,bila je u blicu pre desetak dana….Pa vidite za koga navijate,a to sto pise na dresovima okacite macku o rep.Samo vi branite coru,zestok je on politicar lepo ce vas sahraniti,sacekajte koju godinu pa cete videti.Najvece zvezdino ime je Moka Slavnic a njegovo misljenje znate tako da…Sa srecom

    0
    0
    Odgovori
  2. A kada je samo partizan dobijao pare toje bilo uredu a sada kadase dele ne valja.a sto se tice spinzora ne znam sta rade vasi menadjeri sto se malo ne potrude daih nadju. Nego samo da placu,toje valjda lakse nego se malo potruditi.

    0
    0
    Odgovori
  3. Mene samo zanima kad se sl. god. odledi ona stara CZ za koga ce veliki cigani navijati? Za CZFMP ili CZ sa Kalemegdana?

    0
    0
    Odgovori
  4. Znamo svi da NIJE CLAN SD!Prosto jer to nije zvezda,nego je fmp 🙂 Sad sto pokusavaju da izmanipulisu javnost nesto NECE MOCI.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter