10
Košarka

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆ TVRDI: Partizanov budžet je veći od Zvezdinog!

Objavljeno: 11.03.15 u 16:16

Trener i predsednik Sportskog društva Partizan Duško Vujošević stalno ponavlja da se Partizan urušava, u korist večitog rivala. Odgovor na takve tvrdnje i prozivke nikada ne izostane, a alfa i omega Crvene zvezde Nebojša Čović to vidi kao kukanje i tvrdi da crno-beli finansijski bolje stoje od Crvene zvezde.

Na gostovanju na televiziji BN Čović je rekao da kaže da je Zvezdin budžet manji od Partizanovog, suprotno onom što stalno ističu rivali.
– Daćemo sve od sebe da osvojimo trofeje koji su nam preko potrebni. Ne mislim da će to biti lako, jer imamo jake konkurente, a gotovo svi oni imaju veći budžet od nas. Mislim da smo mi tek na četvrtom mestu. Da ne govorim o Budućnosti i Cedeveiti, a i Partizanov budžet je veći od našeg. Samo mi ne kukamo – istakao je Čović za televiziju BN.

Ukupan budžet Zvezde, uključujući i FMP, iznosi 5.600.000 evra bruto. Od te sume 2.000.000 ide na izmirivanje nasleđenih dugova, a na plate i premije izdvojeno je 3.600.000 evra, za sve selekcije.

Čović je 2011. po dolasku u Zvezdu zatekao dug od 15.500.000 evra. Klub je bio na ivici bankrota, ali je Unapred pripremljenim planom reorganizacije (UPPR) oživeo.
– Taj plan je oročen na pet godina i mi ga za sada uredno sprovodimo, uz podršku FMP-a. Svi osvojeni trofeji pripadaju Crvenoj zvezdi, a krajnji cilj svega toga je jedan, jedinstven klub – Crvena zvezda – zaključio je Čović.

hotsport.rs       

0
0

10 Komentara

  1. Pod 1, NIKAD nismo bili veciti rivali sa FMP-om, a on sam kaze da je ovo FMP sa novim imenom i da nije clan SD cz!!
    Pod 2, FMP ima najveci deo tima sastavljen od REPREZENTATIVACA i to najjacih zemalja Evrope, Srbije, Slovenije… I SVI su kupljeni gotovi, niko stvoren, dok mi imamo skupa NULA reprezentativaca…
    Pod 3, FMP dovede Wiliamsa na godinu dana, Dzenkinsu obnove i povecaju ugovor, dovedu 2 vicesampiona SVETA, dok Partizan kao tim sa „mnogo vecim budzetom“ pocne sezonu sa omladincima, skoro na pola sezone dovede najskuplje igrace (Macvan i Pavlovic), a pleja tek usred marta, 2 i po meseca do kraja sezone, jer „ima se-moze se“, logicno… Onima sa pola kila sive mase dok svi normalni vide da je FMP drzavni mezimac i projekat iako je mali beznacajni i najbitnije PRIVATNI klub, debelo finansiran od drzave, sto govori i lista sponzora od kojih samo Idea i Voli nisu drzavne srpske firme, dok nas sponzorise samo ruski NIS!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. kada slusam lopove i izdajnike od vucica i covica sta covek da pomisli,evo jedno poredjenje o njihovom postenju.vucic smanjio plate srbiji a podize plate u beogradu,covic kad tad ce u zatvor za onih 600000000 miliona ate pare trosi u fk c.zvezda i u nepostojeci kk crvena zvezda beograd ili ti fmp zeleznik

    0
    0
    Odgovori
    • Tomo ne jedi govna! Evo dodji u Beogad da ti premijer podigne platu! Ko te je slagao da su plate povećane u Beogadu? Još jednom, ne jedi govna!

      0
      0
      Odgovori
  3. Bravo Nebojsa,kazi istinu otvoreno nek se zna da imaju veca primanja od nas i veci budzet,a sto se tice Dzenkinsa i Vilijamsa,informacija za ne neznalicu ggrobara da njih dvojica imaju zajedno koliko je imao jedan Ejsi Lo sam…bahatite se godinama sa najskupljim timovima i vi ce te nesto sad da pricate,napunio vam dulo glave pa ne znate gde bijete.Hvala deci sa Kosova na ovoj sezoni,grobari placite samo…

    0
    0
    Odgovori
  4. Ova priča je ekvivalent Vučićeve priče kako mu je neprijatno koliko nam dobro ide, i kako je suficit toliki da će morati rebalans budžeta da pravi, dok mu sa druge strane narod umire od gladi, deca se leče sms-ovima, kriminalci i tajkuni haraju, a posla i para ni u tragovima… Ista škola, isti obraz…

    0
    0
    Odgovori
  5. Sram te bilo…. doće vreme kad će neko proveriti vaše malverzacije sa KK CZ i KK CZB Telekom, a nadam se da će do tad biti i rešeno pitanje malverzacija sa Kosmeta.

    0
    0
    Odgovori
  6. Može neko i da poveruje Nebojši doktoru Čoviću, ali je istina samo jedna, a to je da amerikanci „Đenka“ i Vilijams u paru imaju primanja viša od kompletnog sastava KK Partizan. U Partizanu je najplaćeniji Edo Murić i to 125.000 evra na godišnjem nivou.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne brate,Muric,Macvan,Pavlovic igraju za „casove ljubavi“ a Dalo i ovaj sada Amer sto je dosao oni placaju da bi igrali u partizanu. Ostali igraju gratis da bi otisli u inostranstvo. Ovo je prava istina!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter