1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BEZ DILEME: Mačvan očekuje brzu adaptaciju novog pleja, a onda…

Objavljeno: 10.03.15 u 23:45

Košarkaši Partizana nanizali su 11 uzastopnih pobeda u ABA ligi i sve su bliže tome da plej-of dočekaju na drugoj poziciji odnosno da imaju prednost domaćeg terena u doigravanju.

Crno-beli sudbinu drže u svojim rukama pošto bi sa dva trijumfa u poslednja dva kola uz to da u Podgorici slave pobedu sa više od 11 poena osigurali drugu poziciju koja bi im bila još bliže ukoliko Budućnost izgubi u Zagrebu od Cedevite pošto bi im tada odgovarala bilo kakva pobeda.

Ponajbolji u poslednjih nekoliko mečeva bio je Milan Mačvan koji ne sumnja da će Partizan nastaviti da niže pobede, a od nogo igrača Džoša AKojona očekuje da se brzo adaptira.

– Kvalitetan je igrač, uradićemo sve, kao saigrači, da se što pre adaptira na našu igru. Nadam se da će biti veliko pojačanje, rekao je Mačvan za Novosti.

Iskusni krilni centar tvrdi da je Nigerijac stigao u pravi čas.

– Nanizali smo 11 pobeda, dolazi u dobru situaciju, da nam pomogne da podignemo igru na viši nivo, a ne da nas spasi. Formirana smo i uigrana ekipa. Kažem, ako se uklopi, u šta niko ne sumnja, izgledaćemo još bolje.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter