1
AdmiralBet ABA Liga

STIŽE NA VREME: Sprema li se doček za Akojona?

Objavljeno: 05.03.15 u 15:12

Dugo su navijači Partizana iščekivali novog plejmejkera. Stručni štab na čelu sa trenerom Vujoševićem i rukovodstvo kluba su dugo vagali, upoređivali su kvalitet i cenu potencijalnog pojačanja, da bi na kraju odlučeno da crno-bele pojača Džo Akojon.

Nigerijski reprezentativac koji se košarkaški obrazovao u Americi i odigrao tri meča za Dalas Maverikse u Beograd će stići u subotu tačno u 19.20 sati letom iz Istanbula, obaveštavaju javnost iz kluba iz Humske.

Nema sumnje da će brojni navijači Partizana pohrliti na aerodrom Nikola Tesla kako bi srdačno dočekali novu akviziciju Košarkaškog kluba, a problem kada je u pitanju brojnost predstavlja to što Fudbalski klub svoj meč 18. kola Jelen Superlige igra istog dana od 17 sati u Novom Sadu protiv Donjeg Srema.

Podsećamo da Partizan večeras do ponoći može da registruje Akojona za preostale utakmice ligaškog dela i plej-ofa ABA lige. Veliko je pitanje da li će novi plejmejker biti u Vujoševićevom timu već u ponedeljak kada je na programu meč protiv Mega Leksa ili će debitovati tek narednog vikenda kada u Beogradu gostuje Zadar.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter