0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DELIJE, DOĐITE: Prvak Evrope večeras je gost na Zvezdinoj rođendanskoj proslavi!

Objavljeno: 05.03.15 u 12:02

Košarkaši Crvene zvezde večeras dočekuju Makabi u devetom kolu TOP 16 Evrolige, a ujedno će to biti navijačka proslava 70. rođendana Sportskog društva Crvena zvezda.

Igrači i stručni štab zajedno su pozvali navijače da dođu u što većem broju u Kombank Arenu, jer kako kaže Dejan Radonjić, ostatak Evrolige igraće za ‘Delije’.

– Ostatak Evrolige igramo za naše navijače da bi im se odužili za vernost koju su nam iskazali do sada. Zahvaljujući njihovoj podršci uspeli smo da ostvarimo istorijski plasman u TOP 16 fazu Evrolige i da budemo u društvu takvih velikana kao što su Real, Makabi, Barselona, Panatinaikos – rekao je Dejan Radonjić.

Krilo Nikola Kalinić kaže da je posle poraza u derbiju od Partizana ekipa u stanju mobilizacije.

– Nakon poraza od Partizana smo u stanju mobilizacije. Najmlađa smo ekipa u Evroligi i svaki meč je za nas ogromno iskustvo, ali imamo želju da ostvarimo još neku pobedu. U četvrtak nas očekuje veoma jak protivnik, trudićemo se, borićemo se i što da ne da pokušamo da pobedimo ako nam se ukaže prilika – rekao je reprezentativac Srbije.

Zvezda na ovom meču neće moći da računa na usluge dvojice bekova – Branka Lazića i Nemanje Dangubića, koji su povređeni. Na drugoj strani neće igrati Silven Landsberg, jedan od najboljih igrača ‘Ponosa Izraela’.

Ono što bi moglo da pokvari ‘žurku’ u Areni jeste slaba zainteresovanost pristalica crveno-belih za ovaj meč, iako na rođendansku proslavu 70. godišnjice dolazi šampion Evrope, do sredine jučerašnjeg dana prodato je samo 1.500 karata. Ulaznice za tribine koštaju 700, a za parter 1200 dinara. Cene za plavu i belu ložu su 2000, za ložu 2500 dinara dok ulaznice za mesta koja se nalaze tik uz teren (seat court) koštaju 5000 dinara.

Utakmica između Zvezde i Makabija igra se večeras u Kombank Areni sa početkom u 20:45h.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter