0
ATP

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ O ĐOKOVIĆU: Niko nije savršen, ali ga ne treba vređati!

Objavljeno: 03.03.15 u 10:30

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević istkao je za Kurir da ima lepo mišljenje o Novaku Đokoviću i da Grobari nisu trebali da ga vređaju.

– Imam veoma lepo mišljenje o Novaku, samo mi smeta što navija za pogrešan tim. Nije mi milo što su to uradili, žao mi je. Došao je na Partizanovu utakmicu i zašto da mu se to događa? To ne valja. Niko nije savršen, pa ni Nole, ali on je veličanstven čovek, sportista neverovatnog formata, opušten, neumišljen, na zemlji koji je imao mnoge humanitarne akcije. Pa šta ako navija za Crvenu zvezdu ako je čovek korektan – rekao je Vujošević i pohvalio izjavu najboljeg tenisera sveta posle utakmice.

– Ni ja nemam mržnje u sebi što se tiče igrača, stručnog štaba, pa i korektnih navijača Crvene zvezde. Ali kada postoji jedan zaslepljeni navijač onda to ne valja. Šta bi ljudi bez Noleta, jer on i njima priređuje neko zadovoljstvo. Nastupiće sad u Kraljevu za Srbiju, tako da ne može sve da se posmatra kroz navijačko rivalstvo.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter