1
Evroliga

USPEŠAN START U EL: Juniori Zvezde razbili Albu, sledi Vaerlose

Objavljeno: 27.02.15 u 16:42

Juniori Crvene zvezde Telekom ubedljivo su startovali na Evroliginom kvalifikacionom turniru. Crveno-beli su u prvom kolu A grupe Adidas Next Generation turnira – Marko Ivković savladali berlinsku Albu rezultatom 96:64. 

Izabranici trenera Slobodana Klipe apsolutno su dominirali tokom svih 40 minuta, njihova prednost je rasla iz minuta u minut, a trijumf nijednog trenutka nije dolazio u pitanje. Iako su imali ubedljivo vođstvo, crveno-beli su zadržali maksimalno angažovan i ozbiljan pristup tokom celog meča. Koliko je Zvezda bila superiorna u odnosu na tim iz Berlina, koji je vodeći u nemačkom šampionatu juniora, govori podatak da su crveno-beli bili bolji u svim statističkim parametrima.

Maksimalnim angažovanjem svih igrača trener Klipa je bio u mogućnosti da ravnomerno raspodeli minutažu što svakako nije beznačajna stavka ako se u obzir uzme podatak da je meč drugog kola programu takođe danas od 18 sati. Protivnik crveno-belih je danski Vaerlose.

Crvena zvezda Telekom – Alba Berlin 96:64 (26:14, 24:21, 25:15, 21:14)

Crvena zvezda Telekom: Bordaš 2, Kapetanović 5, Radović, Aranitović 16, Popović 13, Stojanović 8,  Rakićević 14, Simanić 6, Radanov 9, Kenić 10, Drljača, Miladinović 13.

Alba Berlin: During 11, Vank 5, Krstanović 4, Skibe, Zilka 7, Šnajder 5, Karels 1, Okao 2, Dimitrijević 2 5, Poelking 13, Lagerpuš 5, Vagner 6.

hotsport.rs       

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter