1
Košarka

FOTO: STARSPORT

TRENER ZVEZDE O BOBINATORU: Svi žele takvog igrača, to je normalno!

Objavljeno: 24.02.15 u 12:57

Kao bomba odjeknula je tokom jučerašnjeg dana vest da je Barselona došla po najboljeg košarkaša Crvene zvezde Bobana Marjanovića. U toku večeri strasti su se malo smirile, objavljeno je da je bila ‘lažna uzbuna’, ali trener crveno-belih nije isključio mogućnost da u jednom trenutku zaista dođe do takvog scenarija.

Sumnje je dodatno podgrejala činjenica da Zvezda ovih dana putuje u Španiju na meč 8. kola Evrolige protiv Real Madrida. Od toga za sada neće biti ništa, ali trener Dejan Radonjić nikako ne isključuje mogućnost da uskoro stignu ponude za najbolje igrače iz svog tima.

– Ne bih mogao da potvrdim ni interesovanje Barselone, ni Zvezdino nastojanje da sa Bobanom Marjanovićem produži ugovor. Tu nema nekog iznenađenja, jer igre koje smo pružali i rezultati koje smo postigli, ne samo ove sezone, proizvode veliko interesovanje. U neku ruku to je potvrda onog što smo napravili. Rekao bih da nema istine što se ovog slučaja tiče, ali naravno da tako nešto treba očekivati u perspektivi. To je i realno – rekao je Dejan Radonjić na konferenciji za novinare u Hali Pionir.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Obican prosecac koji svoju visinu moze koristiti samo u aba ligi. Statistike kazu da je davao 15.6 koseva po mecu ali pogledajte te koseve pa cete videti da je vecina iz slobodnog bacanja. Isto tako kazu da je ucinak iz igre 64 %. Ako iz 4 suta date 3 kosa to je 75%. Pa sami zakljucite. Kakva barsa to je samo pokusaj napucavanja njegove vrednosti. Uostalom zivi bili pa videli sve ove price.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter