13
Košarka

FOTO: STARSPORT

POČELO JE: Tuča Delija i niške žandarmerije

Objavljeno: 21.02.15 u 19:16

Oko 19 časova na Trgu Svetog Save došlo je do fizičkog obračuna Delija sa policijom.

Naime, pristalice Crvene zvezde planirale su da se do 19 časova okupljaju na trgu Svetog Save, a potom u korteu krenu ka hali Čair. Pripadnici žandarmerije to nisu hteli da dozvole, te je prvo došlo do gurkanja, potom gađanja bakljama i intervencije niške žandarmerije.

Policija je opkolila deo navijača, dok su drugi krenuli ka hali Čair. Kako Mondo javlja u gradu je prava potera. Uvertira za večerašnji „večiti derbi“ je paklena, a Grobari su tek krenuli ka Nišu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

13 Komentara

  1. Pazi Grobari pricaju o timu iz zeleznika, cigani se osvrcu na ono sto im kazu iz tabora tima iz Aleksandrovca ili Laktasa…. Smesni ste. UF 101%

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahahaha pi.kice glodarske se opet kriju iza murije, dzaba sve kada su m.da kao u pauka. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori
  3. Pazite zandari koga tepate, jer cete u suprotnom sve da vi suspenduju, a ako jos tude slucajno gamize i po koji poskok, e tad ce ve sve suspenduju da i onija obmusman nece vi pomogne!

    0
    0
    Odgovori
  4. Vec su poceli da prave pizdarije cigani.Videćete sledeca stvar je da slucajno polome pehar pre nego da mam uruce za osvojen trofej…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter