0
Košarka

KUP RADIVOJA KORAĆA: Ko će prvi do ‘Žućkove levice’?

Objavljeno: 19.02.15 u 09:30

Utakmicama četvrtfinala danas u Nišu startuje 13. po redu Kup Radivoja Koraća.

Prvi će na parket Čaira od 17 časova istrčati košarkaši Metalca iz Valjeva i Vršca, dok će od 21 čas snage da odmere Partizan i Vojvodina. Crno-beli su veliki favoriti u ovom meču, kao i za osvajanje trofeja.

– Mislim da ćemo uz adekvatan napor proći Vojvodinu. Eventualnim porazom ne obezbeđuje se nikakva pobeda na važnijoj utakmici. Svesno se plasira priča da ćemo prepustiti Kup. Neće niko nikoga pustiti. Ako može da se pravi neki dogovor, pravićemo ga da osvojimo Kup ako je moguće, pa makar bili i četvrti u ligi – istakao je Duško Vujošević.

Trofej u Kupu Radivoja Koraća brani Crvena zvezda, pobednik iz sezona 2013 i 2014. Najviše osvojenih titula ima Partizan pet, crveno-beli četiri, dok je FMP trijumfovao tri puta.

Niški Čair je pet puta bio domaćin nacionalnog Kupa, a poslednji put je upamćen po velikim sukobima navijača Partizana i Crvene zvezde. Nadamo se da će ovoga puta sve proći mirno.

Kup Radivoja Koraća:

Četvrtak – četvrtfinale:

A1: Metalac – Vršac 17.00
B1: Partizan – Vojvodina 21.00

Petak – četvrtfinale:

A2: Mega Leks – FMP Železnik 17.00
B2: Crvena zvezda – Konstantin 21.00

Subota – polufinale:

A1 – A2 18.30
B1 – B2 21.00

Nedelja – finale

A – B 17.00

hotsport.rs 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter