0
Košarka

ISPUNJENA MU ŽELJA: Goran Dragić se seli na Floridu

Objavljeno: 19.02.15 u 22:03

Jedina braća u NBA ligi koja su nastupala u istom klubu, rastaće se, s obzirom da je starijem Goranu odobren trejd u Majami.

Goran Dragić je pre dva dana tražio od čelnika kluba da promeni klub, pošto nikako nije zadovoljan ulogom u timu Finiks Sansa. Rekao je da je potpuno izgubio poverenje u rukovodstvo kluba i zahtevao hitan trejd.

– Želim da budem plejmejker, guram tim, imam loptu u rukama, pokušavam da razigravam saigrače, to sam ja. Prošla sezona je bila sjajna, ova drugačija. Stajanje u uglu, nije to moja igra – rekao je Goran Dragić.

Želja mu je ispunjena, pa će karijeru nastaviti na Floridi, kao član Majami Hita. Prešao je u klub sa istim ambicijama, s obzirom da se oba tima bore za osmo mesto i plej-of u svojim konferencijama. Jedina razlika je u tome što je Majamiju na istoku dovoljno 22 pobede za tu poziciju, a Finiks ih na zapadu ima osam više.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter