0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEBOJŠA ČOVIĆ: Kakve veze mi imamo sa odlaskom Gagića iz Partizana?

Objavljeno: 18.02.15 u 00:15

U intervjuu Novostima prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da crveno-beli nemaju nikakve veze sa odlaskom Đorđa Gagića iz Partizana.

– Nije tačno. Postojali su određeni kontakti tokom prelaznog roka, ali ništa konkretno, kao uostalom i sa mnogim drugim igračima, jer je to bilo vreme sklapanja tima. Prelazni rokovi i služe da igrači promene sredinu i ne vidim u čemu je tu problem. Takođe, ne znam na koji način Crvena zvezda može da ima veze sa transferom Gagića u turski Gazijentep. Čini mi se da se iza toga kriju određena proslavljena košarkaška imena koja sada obavljaju poslove menadžera, a oni nemaju nikakve veze sa Zvezdom. I moram da kažem da se mi nikad nećemo ponašati kao neki u slučajevima: Dejan Tomašević, Dragoljub Vidačić, Miloš Vujanić, Luka Bogdanović, Đuro Ostojić, Ivan Marinković, a da ne pominjem Mačvana, Đekića, Miljenovića, izvinjavam se onima koje sam zaboravio da spomenem -podseća Čović na brojne igrače koje je Partizan „oteo“ konkurenciji dok je bio na vrhuncu snage.

Ceo intervju sa pvim čovekom Crvene zvezde možete da pročitate na sajtu Novosti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter