0
AdmiralBet ABA Liga

PROMENE U METALCU: Klub napuštaju dva igrača, a definitivno dolazi bivši centar Partizana

Objavljeno: 17.02.15 u 19:38

Trener Metalca Vladimir Đokić odlučio je da klub raskine ugovore sa dva igrača koja, po njemu, nisu potrebna timu do kraja sezone, ali je zato tim pojačan na centarskoj poziciji dolaskom prekaljenog Slavka Vraneša.

Slavko Vraneš već dugo vremena figurira kao pojačanje za valjevski tim, a ovo je možda i najbolji trenutak da se priključi ekipi Vladimira Đokića, kako bi nadomestio izostanak dosadašnjeg prvog centra Đorđa Majstorovića. Centar visok 230 centimetara imaće pravo nastupa u ABA ligi, ali i u Kupu Radivoja Koraća, gde će već u četvrtak debitovati u duelu protiv Vršca.

– Vraneš je dugo sa nama, trenirao je po posebnom programu s obzirom na to da dugo nije igrao, a bio je i povređen. Nadamo se da će moći da nam pomogne – bile su reči trenera Metalca Vladimira Đokića.

Klub je raskinuo ugovore sa dva košarkaša, a u pitanju su Slobodan Dunđerski i Bojan Bakić. Po rečima trenera Đokića Dunđerski je četvrti plejmejker u ekipi i ne bi mogao da dođe do značajnije minutaže, dok je za Bakića rekao da se ne uklapa stil igre koji se forsira u ABA ligi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter