28
Košarka

PREKID U NIKŠIĆU: Za ‘Ubij Srbina’ petarda u glavu, petorica povređeno od jednog ‘projektila’

Objavljeno: 11.02.15 u 21:43

Utakmica između nikšićke Sutjeske i prištinskog Sigala, u 2 kolu druge faze Balkanske lige, prekinuta je u petom minutu nakon što je sa tribina dvorane u gradu pod Trebjesom petardom pogođen jedan od košarkaša gostujućeg tima, javlja agencija Mina.

Tokom tajm auta navijači Sutjeske gađali su petardom „magnum“ klupu gostiju, koja je pogodila nekog od igrača gostujućeg sastava. Igrači Prištine su, nakon što je petarda eksplodirala, sa rukama na ušima zbog bučne eksplozije, napustili teren. Povrede su navodno zaradila dva igrača iz Prištine, trener, tim menadžer i još jedan član stručnog štaba.

Policija je intervenisala nakon incidenta i ispraznila i deo tribina sa kojih je ubačena eksplozivna naprava. Gosti se, ni nakon desetominutne pauze, nisu vratili na teren, pa je delegat utakmice Kamen Tošev, poslije konsultacija sa sportskim direktorom lige Šejom Striksom, odlučio da se meč ne nastavi.

Saopšteno je da će konačan epilog večerašnjeg duela, kao i visina kazne, biti poznat u petak.

Podsećamo da su Nikšićani u prvom delu sezone u južnoj srpskoj pokrajini, na utakmici protiv Peći, dočekani povicima „Ubij Srbina“ i da su šikanirani tokom celog meča.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

28 Komentara

  1. Bila sam prisutna sinoc u dvorani. Nazalost! Ljudi trebaju da odvoje sport i politiku! To sto se desilo sinoc je dokaz da smo mi jedan nekulturan i nepismen narod! Te politicke razmirice treba da se rjesavaju na drugom mjestu! O cemu vi pricate i o cemu razmisljate?! Pa Crna Gora je priznala nezavisnost Kosova! Napadajte one koji su zasluzni za to, a ne sportiste koji blage veze nemaju sa tim! Ovim cinom, nista dobro necemo dobiti, naprotiv, izgubicemo dosta!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako savjestan ,,srbin,,. nije mi samo jasno ko je obzirom da se potpisuje sa mc, zato je i jasan i glasan, jer se krije. Skandirali oni vratili im paznju, pa sto

    0
    0
    Odgovori
  3. Ponizavajuce je igrati sa arnautima bilo sta..oni jedino sto mogu da igraju to je ono bacanje kamena s ramena ili tako nesto..
    Eto bacio neko petardu na arnaute i povredio im pola tim..
    Sta bi bilo da su bacili dve petarde..pobili bi ceo tim.. (:

    0
    0
    Odgovori
  4. Interesantno da srbi ni dan danas ne mogu da kazu celu istinu u bilo cemu. Sto ne pisite da su navijaci skandirali „Ubij, ubij Siptara“. I kakve veze ima KK iz Pristine sa KK iz Peci, to ti dodje kao vredjaju te u gostima kad igras sa Milanom, a ti vredjas Juventus kad ih ugostis.

    0
    0
    Odgovori
  5. „Povrede su navodno zaradila dva igrača iz Prištine, trener, tim menadžer i još jedan član stručnog štaba.“ – Pa sta je bacio, kasikaru ?!

    0
    0
    Odgovori
  6. Meni nije jasno zasto igrate sa njima ?! Vlast vam je i to uvalila i ponizila Crnu Goru. Bojkot te i takve lige a neka Milo igra sa svojima !!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Nije u Prištini, ali jeste u Peći.. Na utakmici je skandirano ˝Ubij Srbina˝.. tako da nije mnogo pogriješio 16.12.2014.god.

    0
    0
    Odgovori
  8. Bio sam,show smo im napravili..Skandirali smo kosovo je srce srbije i gadjali magnumima….Prepali su se ,nisi smijeli da izadju vise….Stop utakmicama sa klubovima iz izmisljene drzave!!! Zivio Niksic!

    0
    0
    Odgovori
  9. Ne razumem novinara, havala Bogu da nisan njegov sef jer bi odmah dobio otkaz. Sutjeska nije nikada igrala sa Pristinom pre, tako da nije bilo moguce da je Sutjeska u Pristini docekana sa ubij srbina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter