0
Košarka

Foto: STARSPORT

ATAMAN PONOVO U AKCIJI: Ošamario svog igrača!

Objavljeno: 11.02.15 u 14:10

Posle nekoliko niza incidenata i provokativnih izjava od strane trenera Ergina Atamana, ovog puta je pokazao je da ne mrzi samo Srbe, već sve oko sebe.

Mladi košarkaš turskog tima Gokturk Ural osetio je bes Ergina Atamana na sopstvenoj koži. Posle neprimerenih izjava upućenih navijačima Crvene zvezde da su ‘teroristi’, prošle nedelje je po završetku utakmice Evrolige i nesrećnog poraza od Makabija, Turčin je udario i na svoje! On je turskim novirarima posle meča sa Eshišehirom rekao da je u pauzi između dva poluvremena ošamario igrača iz sopstvene ekipe Gokturka Urala i nije pokazao ni malo kajanja zbog tog postupka.

– Upozorio sam ga jer je bio neozbiljan, a pošto je nastavio, ošamario sam ga. To se dogodilo u svlačionici, kao da je to glavni problem. Šta je svlačionica? To je ‘spavaća soba’ za tim, naša posebna zona. Drugi je problem, što agenti navode mlade igrače na neodgovorno ponašanje – šokirao je turske medije Ergin Ataman.

Mnogi će u ovome videti sličnost sa trenerom Partizana Duškom Vujoševićem, koji je u dva navrata hvatao svoje igrače za gušu, ali mu košarkaši to nisu zamerili, čak su više puta ponavljali da im je strateg crno-belih kao otac. Da li bi Gokturk Ural mogao to isto da kaže za Ergina Atamana?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter