2
AdmiralBet ABA Liga

hotsport.rs Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu. [povezaneVestiEmbed naslov1="" levo="da" povradio="najnovije" horver="horizontalne" ]

NIJE VIŠE SLOBODAN IGRAČ: Vraneš se vratio u bivši klub

Objavljeno: 10.02.15 u 19:57

Centar Slavko Vraneš više nije slobodan igrač. Bivši centar Partizana potpisao je ugovor do kraja sezone za valjevski Metalac, kojem će u mnogome pomoći u završnici takmičenja u ABA ligi, kao i domaćim takmičenjima.

Poslednjik klub za koji je gorostasni centar igrao je Zob Ahan Isfahan iz Irana, a Vraneš je i 2013. godine bio član Metalca.

Centar visok čak 220 centimetara u karijeri je branio boje FMP-a, Tofaša, Efesa, Budućnosti, Portlanda, Crvena zvezde, Partizana, Uniksa, Sanaje Petrokimi i Zob Ahan Isfahana.

Nema sumnje da će iskusni centara biti veliko pojačanje za klub iz Valjeva, a Grobari, koji su se nadali da će u Partizan Raduljica, Marić ili Vraneš u opticaju imaju jednog igrača manje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter