3
AdmiralBet ABA Liga

ZVANIČNO: Đorđe Gagić podneo zahtev za raskid ugovora! (FOTO)

Objavljeno: 04.02.15 u 10:25

Informacija koja je juče procurela u javnost, danas je dobila svoju zvaničnu potvrdu.

Naime, centar Partizana i reprezentativac Srbije Đorđe Gagić podeo je zahtev crno-belima za raskid ugorovora. Ovu informaciju potvrdilo je KK Partizan na zvaničnom portalu.

– Košarkaš Đorđe Gagić podneo je zahtev za raskid ugovora i pred večerašnji trening saopštio da ne želi više da trenira sa timom i igra u Partizanu – stoji na sajtu crno-belih.

Gagić je sa Partizanom osvojio dve titule šampiona Srbije (2013, 2014) kao i trofej namenjen pobedniku ABA lige (2013).

Kao što je pooznato, nakon što je Gagić rešio da napusti crno-bele, oštro je reagovao ljubimac Grobara, Saša Pavlović. Više o tome pročitajte ovde.

Djordje-Gagic-UGOVOR

0
0

3 Komentara

  1. Od Njega covek nikad nece da bude, on nije ni Partizanovac, ni Srbin. Neka ide takvi nam ni ne trebaju…. Trebao je da se ugleda na Pavlovica i Macvana koji su dosli da pomognu Partizanu, ali su mu izgleda pare na prvom mestu, sve ostalo mu je manje bitno…

    0
    0
    Odgovori
    • E ako decko zeki da ode neka ide a ti nemoj sad da vredjas i da govoris da nije Srbina za to sto je napustio Partizan, znaci ko igra za Partizan on je Srbin cim hoce da ode iz Partizana on vise to nijee, i meni je zao sto ide al ga necu vredjati i dalje se secam kako je punio cigane u finalu svaka mu cast

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter