0
Evroliga

FOTO: KKCZ

SVETSKA ATRAKCIJA U ARENI: Kraljevi zakucavanja na meču Zvezda – Žalgiris (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.15 u 17:00

Košarkašima Crvena zvezde Telekom u četvrtak od 20.45 sati u Kombank areni predstoji vrlo važna utakmica šestog kola E grupe Evrolige. Rival crveno-belima biće litvanski Žalgiris pa se očekuje vrlo zanimljiv meč. Nema sumnje da će biti mnogo uzbuđenja tokom 40 minuta igre, ali ništa manje zabavno neće biti ni u poluvremenu ove utakmice.

Naime, KK Crvena zvezda Telekom je u saradnji sa sponzorom IDEA organizovala nastup akrobatske grupe DUNK KINGS koja će zabavljati publiku atraktivnim zakucavanjima u pauzi između druge i treće četvrtine.

Vrhunski šou program koji Kraljevi zakucavanja izvode širom sveta biće u prilici da vidi i Zvezdina publika čime će se dodatno uveličati košarkaški spektakl u duelu sa Žalgirisom.

KK Crvena zvezda poziva navijače da u što većem broju dođu u Kombank arenu, podrže ekipu u nameri da zabeleži još jednu pobedu i uživaju u zanimljivom programu, nalik onom koje imamo prilike da viđamo u NBA ligi.

Treba istaći da karata za duel sa Žalgirisom još ima u prodaji, ali pozivaju se navijači da na vreme rezervišu svoja mesta jer je za samo četiri sata prvog dana prodaje (utorak do 14 sati) već prodato 4500 ulaznica. Ako se u obzir uzme i približno identičan broj sezonskih karata koji je u opticaju to praktično znači da je polovina kapaciteta Kombank arene već popunjena.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar i još 100 prodajnih mesta širom Srbije) po cenamo od 600, 900, 1200 i 1500 dinara.

Cene pojedinačnih karata u luksuzno opremljenim SKY BOX-ovima koji se nalaze na nivou 300 koštaju 5.000 dinara, a Sky box-ovi u Kombank areni broje 10 ili 15 mesta. Ulaznice za počasna mesta tik uz teren (court seat) koštaju 10.000 dinara.

KK Crvena zvezda još jednom posebno naglašava da navijači kupovinom ulaznica na najdirektniji način finansijski pomažu klubu u nameri da u nastavku sezone beleži još bolje rezultate.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter