0
Evroliga

CRVENO-BELA KRV: Dobrovoljni davaoci dobijaju karte za Zvezda-Žalgiris

Objavljeno: 03.02.15 u 21:08

Udruženje građana ‘Delije Sever’ ponovo se udružila u humanitarnom poduhvatu i organizovaće dobrovoljno davanje krvi, a KK Crvena zvezda će humanim ljudima dodeliti karte za utakmicu 6. kola TOP 16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Žalgirisa.

Biće do šesti humanitarni događaj koji će organizovati ‘Delije Sever’, nakon brojnih akcija u prethodnih nekoliko godina. U saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije ova akcija će biti sprovedena u medija centru na zapadnoj strani ‘Marakane’, od 12 do 18 časova. Krv će moći da daju sve sposobne i zdrave osobe od 18 do 65 godina starosti.

Sličnu akciju ‘Delije Sever’ organizovale su u aprilu prošle godine kada su oborili rekord od 404 osobe koje su dale krv. Zbog tog poduhvata ovo udruženje građana je dobilo nagradu za najveću humanitarnu manifestaciju od strane ‘Crvenog krsta’ Srbije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter