0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ O UTAKMICI I PUBLICI: Borbenost neadekvatna u odnosu na atmosferu na tribinama

Objavljeno: 24.01.15 u 23:40

Treneru Partizana Dušku Vujoševiću nije se dopalo što su njegovi izabranici u jednom trenutku meča protiv Igokee potcenili rivala o čemu je govorio na konferenciji za medije nakon trijumfa crno-belih u utakmici 19. kola Jadranske lige.

– Utakmicu smo dobili i to je očekivano, ali smo je dobili teže nego što se očekivalo i to je činjenica. Falilo je tenzije i borbenosti, a pojedinim momentima se osetilo i odsustvo plejmejkera. Ne sme da se potceni nijedan protivnik, jasan je bio Vujošević.

U samoj završnici gosti iz Aleksandrovca su prišli na samo jedan poen zaostatka, da bi na kraju Partizan ipak trijumfovao sa devet razlike 74:65.

– Borbenost nije bila advekatna u odnosu na atmosferu na tribinama. Iako je meč počinjao u 21 sat, a napolju je kiša hala je opet bila puna. Ne radi se tu samo o interesovanmju za igru već je to želja ozbiljnih ljudi da podrže klub koji se nalazi u teškoj situaciji. Zahvaljujem se navijačima, vratićemo im u mečevima koji nam predstoje, obećao je iskusni stručnjak.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter