1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Presudila serija na kraju prvog poluvremena

Objavljeno: 23.01.15 u 23:51

Poraz Crvene zvezde u duelu sa Barselonom u meču 4. kola Top16 faze Evrolige nije bio neočekivan, ali trener Dejan Radonjić je ima šta da zameri svojim igračima.

– Čestitam Barseloni na pobedi, zasluženo su trijumfovali. Tokom celog meča su dobro skakali pogotovo u napadu gde su uhvatili 18 lopti. Dobro smo počeli u napadu, ali smo pravili dosta grešaka u odbrani tokom prve i druge četvrtine. Do poluvremena su stekli 11 poena razlike i mi praktično nismo imali šansu da se vratimo. Takođe smo slabo branili njihov šut za tri poena, pogotovo prilikom njihove odlučujuće serije od 12:0 u poslednja tri minuta prvog poluvremena.

Boabn Marjanović je bio ejdan od boljih u timu Crvene zvezde, ali ni on više ne pruža partije na nivou iz prvog dela Evrolige.

– Ante Tomić je pokazao zbog čega je jedan od najboljih evropskih centara. Nisam navikao da igram protiv rivala koji su približne visine jer ih nema mnogo. počeli smo dobro, ali smo završili meč loše pre svega zbog toga što smo im dozvolili mnogo ofanzivnih skokova, ali i zbog mnogo izgubljenih lopti. Nismo uspeli dobro da branimo njihov drugi napad, nakon što smo ih primoralvali u prvom na teške šuteve, rekao je Marjanović posle meča u Blaugrani.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Pa doktore po tebi uvek nešto presudi,ali nikad u našu korist!Samo mi objasni gde ti Dženkins u zadnjoj četvrtini bio!Držiš jaku a on dečko dve vezane greške pravi,ti ne reaguješ!Tajm aut?Šta će nama to!Akcija neka u napadu izgradjena,ma jok!Otvorene šuteve pogadjamo iz 10 pokušaja ubodemo jedno dva!Šza radite na treningu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter