3
Evroliga

EVROLIGA: Nižnji zgazio Efes, Ročesti već oborio Teov rekord

Objavljeno: 23.01.15 u 19:40

Košarkaši Nižnjeg Novgoroda stigli su do druge pobede u TOP 16 fazi Evrolige. Oni su kod kuće, u meču 4. kola, deklasirali Anadolu Efes sa 109:90.

Predvođena sjajnim Tejlorom Ročestijem, ruska ekipa je ceo meč držala pod kontrolom. Pratio ga je Parahuski sa 27 poena i 6 skokova, kao i Tompkins sa 21 poenom i 10 skokova. Kinzi je učestvovao u velikoj pobedi sa 16. Sa druge strane, u timu Dušana Ivkovića Milko Bjelica je imao 15, a Nenad Krstić i Lazme su ubacili po 13 poena, odnosno 16 poena.

Plej Nižnjeg, Ročesti, je zabeležio 19 poena i 15 asistencija, i tako oborio Teodosićev Top16 rekord po broju uspešnih dodavanja.

Neverovatan meč odigarao je čitav tim iz Novgoroda, a u prvom poluvremenu su promašili samo šest šuteva iz igre. Sve im je išlo od ruke, utakmicu su završili sa 72% u šutu za dva puena, pogodili su sedam trojki iz 11 pokušaja, a i bolje su skakali od Efesa, 11 skokova više su zabeležili.

Ovo je bio drugi trijumf Nižnjeg i drugi poraz Efesa, sada obe ekipe imaju skor 2-2 u pobedama i porazima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

    • A kada je to Partizan u kosarci ispadao iz lige jeli majmuncino glupa raspala? Kakav ste vi to brend kad ste ugaseni i kad ne postojite, kad ste prodali grb i preimnovani ste u FMP, zvezda je mrtva na jos godinu dana, sada ste FMP iz Zeleznika..U svakom slucaju ste postali i bredn hrvata, posto vam je IDEA generalni sponzor. Kako bih te odrobijao od batina da te vidim.

      0
      0
      Odgovori
    • Sta ocekivati od predstavnika nize rase koji titulu nije video 17 godina, Aba ligu ne osvojise a jedini im je uspeh osvojena dva PP Aparata, ugasili se jadni pa sad moraju da budu FMP. Mali kubic, mali navijaci, mutanti iz Zeleznika koji ne postoje vec 3 godine.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter