0
Evroliga

FOTO

VLADIMIR MICOV: Ekipa se plašila dolaska u Beograd

Objavljeno: 17.01.15 u 08:32

Srpski internacionalac iz tabora Galatasaraja, Vladmir Micov, priznao je da su se njegovi saigrači plašili dolaska u Beograd na okršaj 3. kola Top 16 faze Evrolige sa Crvenom zvezdom.

Kao što je poznato, Galatasaraj je pobedio Crvenu zvezdu 74:65 u Kombank Areni.

– Osećali smo pritisak pred dolazak u Beograd, bilo je teško pratiti situaciju kroz medije, ekipa je bila pomalo uplašena, ali Zoran Erceg, Aleks Marić i ja smo im rekli da mogu da budu opušteni, da nema šta da se dogodi – rekao je Micov.

On je dodao da je Galata u Areni odigrao najbolju utakmicu u sezoni.

– Ovo je bila otvorena utakmica, zaustavili smo Zvezdin skok i kontru, što je njihovo najjače oružje, a na kraju smo uspeli da iskoristimo njihov pad u igri i zasluženo smo došli do pobede. To je bila naša najbolja utakmica do sada. Dobro smo pratili instrukcije trenera – poručio je Micov.

Srpski internacionalac je kazao da ne zamera navijačima na verbalnim provokacijama uz ocenu da će i u Istanbulu biti organizovan kvalitetan duel.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter