6
Košarka

NEPRAVDA: Bez Srba na turskom ‘ol-star’ meču!

Objavljeno: 15.01.15 u 16:54

U glasanju koje je bilo aktuelno na sajtu turskog košarkaškog prvenstva, načinjena je velika nepravda prema srpskoj garnituri igrača koji tamo nastupaju.

Gotovo neverovatno zvuči podatak da na imitaciji čuvenog NBA ol-star meča u Turskoj neće biti imena poput Nenada Krstića, Nemanje Bjelice, Bogdana Bogdanovića, Zorana Ercega ili Vladimira Micova. Doduše, treba napomenuti da su u glasanju učestvovali uglavnom turski navijači koji su birali domaće košarkaše, kao i atraktivne američke igrače, ali je čudno da baš niko od srpskih nosioca igre u najvećim turskim timovima nije upao u ovaj izbor.

Od ove godine na turskom ol-staru će igrati Evropa protiv Azije, odnosno igrači iz klubova koji se nalaze u evropskom, protiv kolega koji nastupaju u azijskom delu Turske. Najavljeno je da će na klupi azijske selekcije sedeti Zoran Lukić, pa će srpski stručnjak braniti čast naše zemlje na ovom događaju.

EVROPA: Jang, Osman, Šarić, Acur, Gordon, Šurna, Arojo, Guler, Stivison, Brokhof, M. Bjelica, Seibutis.

AZIJA: Gaudlok, Edge, Erden, Dikson, Higins, Karter, Veseli, Dž. Vilijams, Volš, Š. Vilijams, Preldžić, Mehija.

hotsport.rs

0
0

6 Komentara

  1. mirko bjelica je crnogorac ahaha ,,e al stvarno sramota za ovo ,da se ja pitam ja bi reko nasim igracima da se vrate u nase klubove a ne da igraju za turke kad im vec ne daju da igraju cxak u ovom mecu 😉

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter