0
Evrokup

FOTO: www.fcb-basketball.de

EVROKUP: Štimac i Savanović zgromili Brose

Objavljeno: 14.01.15 u 21:46

U meču 2. kola grupe K Last32 faze Evrokupa sastala su se dva nemačka predstavnika Brose i Bajern, a pobedu su odneli gosti i to više nego ubedljivo 90:52 (22:6, 24:14, 19:21, 25:11).

Blistali su srpski reprezentativci Vladimir Štimac i Duško Savanović koji su dovodili do ludila odbranu tima iz Bamberga. Borbeni centar je ubacio 16 poena i uhvatio četiri lopte pod koševima imao dva uspešna dodavanja, a zanimljivo je da je čak postigao i jednu trojku za ukupuan indeks korisnosti 21. Sa druge strane Savanović je postigao 10 poena, a imao je i sedam skokova i jednu asistenciju. Vasilije MIcić nije bio u sastavu tima Svetislava Peršića zbog povrede.

Pored Štimca 16 poena je postigao i Nihad Đedović, Brajs Tejlor je dodao 15, a dvocifren je bio i Džon Brajant sa 10 poena. U domaćem timu samo je Vonamejker pružio kakav takav otpor sa 16 postignutih poena.

Nakon dva kola Bajern je sam na vrhu tabele sa oba trijumfa, dok Brose sada ima polovičan učinak.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter