1
AdmiralBet ABA Liga

TRENER CEDEVITE PRED PARTIZAN: Jaki su kao letos!

Objavljeno: 04.01.15 u 13:15

U izjavi za sajt ABA lige trener Cedevite Jasmin Repeša imao je samo reči hvale za Partizan, kome je zagrebački tim ostao veliki dužnik posle aprilskog šoka u Areni.


Nolan Smit je tada trojkom sa skoro pola terena uz zvuk sirene poslao Cedevitu u Evroligu, a Partizan u očajanje. Ovog puta utakmica nema epitet ključna, ali bi mogla da bude za crno-bele s obzirom da se nalaze u velikoj trci za četvrto mesto koje vodi u plej-of.

Trener Cedevite Jasmin Repeša pred duel 16. kola ABA lige u Pioniru poziva na oprez i ima samo reči hvale za tim Duška Vujoševića.

– Partizan je uz pojačanja koje je doveo uspeo da konsoliduje ekipu. Uz Mačvana, Pavlovića i oporavak Milosavljevića, nisu ništa slabiji nego letos. Sa tom trojicom igrača koji imaju evroligaško iskustvo dobro su se pojačali u odnosu na početak sezone i uz ostatak tima sada su veoma respektabilan protivnik. Mislim da su popunjeni na svim pozicijama, taka moramo biti oprezni i pripremiti se za tešku utakmicu – rekao je Repeša, a prenosi zvanični sajt ABA lige.

Partizan će u ovom meču biti oslabljen neigranjem prvog pleja Milenka Tepića, dok će se u tim vratiti Đorđe Gagić i Saša Pavlović. Utakmica između Partizana i Cedevite igra se danas u Pioniru sa početkom u 17 časova.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter