0
Košarka

RUKI DOMINACIJA: Bivši centar ABA lige izludeo najboljeg u NBA ligi! (VIDEO)

Objavljeno: 04.01.15 u 14:36

Jusuf Nurkić je svojim dabl-dablom i terorom nad Markom Gasolom u velikoj meri doprineo pobedi svog Denvera nad Memfisom.


Nagetsi su slavili sa ubedljivih 114:85 nad Grizlijima, a bivši igrač Cedevite Jusuf Nurkić je bio jedan od najzapaženijih na parketu Pepsi centra. Bosanac je ostvario dabl-dabl sa 11 ubačenih poena i 10 asistencija, a zalepio je i pet blokada. Kako je krenuo uskoro bi mogao i do dvocifrenog broja blokada po meču, a to je potvrdio baš u direktnom duelu sa jednim od najboljih centara NBA lige Markom Gasolom.

Iako ima samo 20 godina muški se ‘laktao’ sa mnogo iskusnijim Špancem, a ono što je najviše izludelo mlađeg od braće Gasol bile su rampe koje mu je Nurkić delio kako je stigao. Temperamentni Španac to nije mogao da istrpi, pa je u jednom trenutku ušao u obračun sa ‘rukijem’, kojeg je cela arena pozdravljala ovacijama.

https://www.youtube.com/watch?v=8QcpvoF3LnY

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter