2
Evroliga

FOTO:STARSPORT

EVROLIGA: Zvezda i 20.000 ‘ludaka’ s trbina skidaju krunu ‘Kraljevskom klubu’

Objavljeno: 02.01.15 u 08:51

Košarkaši Crvene zvezde večeras će od 19:00 sati u grotlu Kombank arene odigrati svoj prvi meč Top 16 faze sa Realom iz Madrida.

Renome protivnika sam po sebi dovoljno govori. Nije ni čudo, kada je rival crveno-belih klub koga nazivaju kraljevskim.

Međutim, igrači Reala sigurno znaju da su igrači Crvene zvezde neprikosnoveni u regionu i da imaju učinak od impoznatnih 15-0.

Igrači Reala su sigurno pročitali da su crveno-beli jedini srpski tim koji se plasirao u drugu fazu EL sa pozitivnim bilansom. I najzad: igrači Reala imaju svest o tome kakva ih atmosfera očekuje…

Međutim, sve to nije garancija uspeha crveno-belih. Svestan toga je Dejan Radonjić, ali to sasvim sigurno neće umanjiti glad za trijumfom mladog trenera i njegovih momaka.

U ostalom, baš o tome svedoče i reči Branka Lazića:

– Evroliga je posebno takmičenje, svaka utakmica je nova motivacija za pobedu, dokazivanje… Prva utakmica nas čeka sa Realom, sigurno će biti odlična, mi ćemo se potruditi da odigramo najbolje što možemo, a na kraju će se videti rezultat – kazao je Lazić.

Ono što mora biti premisa o kojoj se ne sme polemisati jeste da domaći košarkaši moraju da ostave srce na terenu. Ukoliko se to bude dogodilo, kroz neizvesnu završnicu u egal meču – sve je moguće.

Uz to, ukoliko košarkaši Zvezde budu iscedili i poslednju kap znoja iz sebe, pa sve i da Novu godinu u EL ne startuju sa pobedom, navijači će to umeti da cene.

Baš kao i sve do sada…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

2 Komentara

  1. Evroliga je sa punim pravom ove napaljene nazovi navijace nazvala pravim imenom Ludaci hahahahahaha,to sve govori o tom mutant klubu kakav je i ko ga podrzava

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter