0
AdmiralBet ABA Liga

VLADIMIR ĐOKIĆ: Bakić operisan, Vuksanović stigao u Metalac

Objavljeno: 26.12.14 u 18:42

Valjevskom košarkašu Borisu Bakiću (28) operisano je u Beogradu povredjeno koleno desne noge, potvrđeno je agenciji Beta u KK Metalac.On se povredio na utakmici Jadranske lige protiv podgoričke Budućnosti.

– Bakić je bio važan igrač u našoj ekipi, mnogo toga polazilo je od njega. Želimo mu brz oporavak i povratak na teren“, rekao je trener valjevskih košarkaša Vladimir Đokić.

Borisu Bakiću je pre nekoliko sezona operisano levo, a sada je ozledio desno koleno. U pitanju je teška povreda prednih ukrštenih ligamnata.

Metalac je angažovao mladog beka Luku Vuksanovića (19) iz Kraljeva sa kojim je Đokić saradjivao kada je bio trener Sloge.

– Vuksanović nije zamena za Bakića. Reč je o talentovanom košarkašu, čiji je dolazak bio planiran u maju ili junu. Borisova povreda samo je ubrzala realizaciju tih planova – pojasnio je Đokić.

Posle 14 kola, Metalac u Jadranskoj ligi ima pet pobeda i devet poraza. U 15. kolu, u ponedeljak od 20.30 sati, u Valjevu gostuje Solnok iz Madjarske.

– Neizvesno je da li će svi papiri za Vuksanovića biti gotovi do tada ali će svakako biti u ekipi na narednoj utakmici sa Krkom iz Novog Mesta –  kazao je Đokić agenbciji Beta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter