0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Želimo da godinu ispratimo pobedom

Objavljeno: 26.12.14 u 17:47

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić želi da njegovi izabranici ovu godinu završe pobedom. Zvezda u subotu dočekuje Cibonu u prvoj utakmici 15. kola regionalne ABA lige, svojoj poslednjoj utakmici ove kalendarske godine.

Crveno-beli su sezonu počeli sa 14 uzastopnih pobeda i ubedljivo su prvi na tabeli, pri tom oborivši rekord Olimpije, dok protiv ‘Vukova’ imaju priliku da izjednače rekord Partizana po broju uzastopnih slavlja.

Aktuleni šampion ABA llige je posle serije od pet pobeda došao na peto mesto, sa osam trijumfa.

– Ovo je naš poslednji meč u 2014. Igraćemo ga protiv Cibone u sjajnom ambijentu pred domaćim navijačima. Cibona je dobar protivnik, koji se pojačao i ušao u seriju pobeda. Imaju visoke ambicije, ali mi želimo da pobedimo, kao i do sada – rekao je Radonjić.

Zvezda je ubedljivo prva u Jadranskoj ligi, a u Evroligi je izborila Top 16 sa pozitivnim skorom. Crveno-beli su usput postavili novi rekord Jadranske lige po broju pobeda na početku.

– Iskren da budem, ne mogu da izbegnem te priče o rekordu u komunikaciji sa vama (medijima), ali mi ne razmišljamo o tome, mi se pripremamo na drugačiji način. Situacija je dobra i nadam se da će takva i ostati. Nadam se da ćemo biti još bolji i da ćemo osvojiti nova dva boda, što je najbitnije – rekao je Radonjić.

Plejmejker Markus Vilijams kazao je da niko neće potceniti Cibonu.

– Cibona je sjajan tim i dobro se spremamo za njih. Ne potcenjujemo Cibonu, ne pocenjujemo nikoga, a verujem da ćemo izaći na teren i uraditi šta treba – rekao je Vilijams.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter