0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA NE RAZMIŠLJA O REKORDU ABA LIGE: U glavi samo nova dva boda

Objavljeno: 21.12.14 u 18:07

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je pred gostovanje ekipi MZT u Skoplju da njegovi izabranici ne razmišljaju o rekordu, već samo o pobedi. Crveno-beli su neporaženi u prvih 12 kola ABA lige, a ukoliko bi slavili u Skoplju ostvarili bi najbolji start u istoriji regionalnog takmičenja.

Utakmica između MZT Skoplja i Zvezde igra se u ponedeljak u 20.30, a domaći tim je dočekuje na pretposlednjem mestu tabele, sa skorom 4/8.

– Razmišljamo samo o tome da naš odnos prema igri i pristup utakmici budu na najvišem mogućem nivou, jer je to preduslov za osvajanje dva nova boda . To su naše jedine želje i ambicije – rekao je Radonjić.

Radonjić je naglasio da se sastav ekipe MZT dosta promenio od početka sezone, ali da Zvezda poseduje kvalitet za pobedu u Skoplju.

– MZT je ekipa koja je napravila dosta promena od početka sezone u igračkom kadru, ali i u stručnom štabu. Pred naš meč angažovali su Predraga Smardžiskog koji će im u svakom slučaju doneti veliko iskustvo. Želimo da svoj kvalitet stavimo u funkciju i na gostovanju u Skoplju pružimo još jednu dobru partiju i zabeležimo pobedu – rekao je Radonjić, a prenosi klupski sajt.

Šta je radonjić rekao o protivnicima Zvezde u TOP 16 Evrolige možete da pročitate OVDE.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter